038-3380754

info@occasioncentrekampen.nl

Reparatie en schade herstel

SCHADEHERSTEL VOOR UW AUTO
Heeft u schade aan de auto? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij OCK in Kampen. Wij zorgen voor uitstekend schadeherstel. Behoud de waarde van uw auto en laat schade zo vakkundig mogelijk repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren bij ons. Voorbeelden van schade waar wij gespecialiseerd in zijn,

  • Lakschade (lees meer over spuitwerkzaamheden)
  • Stormschade
  • Sterretjes in voorruiten
  • Blikschade
  • Bumperschade
  • Deukschade
  • Koplampschade 

Spuitwerk voor oldtimers & schadeherstel

Oldtimer spuiten
Uw oldtimer laten spuiten door een professional? OCK in Kampen spuit uw oldtimer in de originele kleur of een andere gewenste kleur die past bij de oldtimer.

Onze spuiterij
Wij hebben een schone en professionele spuiterij. Wij hebben onze garage zelf gebouwd en bewust gekozen voor een  moderne spuiterij. Zo kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen aan onze klanten. Laat daarom uw klassieker door ons spuiten en  u zult verrast worden door onze vakkunde en..... het eindresultaat.

Auto laten spuiten bij OCK
Heeft uw auto een fikse kras opgelopen? Of is uw auto toe aan een nieuw kleurtje? Voor al uw lakschade en ook voor het overspuiten van uw auto kunt u terecht bij de autospuiterij van OCK.

Waarom zou ik mijn auto spuiten door OCK?
Vakkundig en snel
Resultaat: zo goed als nieuw
Centrale ligging Kampen (vlak bij N50)
Laat uw auto vakkundig en snel spuiten door OCK in Kampen

Onderhoudsbeurt of APK

Onderhoud
Iedere auto heeft onderhoud nodig. Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?
De fabrikant bepaalt na hoeveel kilometer een onderhoudsbeurt moet plaatsvinden, u vindt dit in het instructieboekje. De periodes tussen deze onderhoudsbeurten (de onderhoudsintervallen) worden steeds langer: Tegenwoordig zijn intervallen van 30.000 kilometer of meer geen uitzondering. Er zijn zelfs auto’s die zelf aangeven wanneer er onderhoud nodig is, afhankelijk van het gebruik.

Direct contact
Afspraak maken

OCK, de plaats voor al je autoperikelen! APK, onderhoud, aanschaf, schades, poetsen, fiscaal, export, milieustickers, vignetten..zeg het maar. 

Contact met OCK
Contact gegevens

Occasion Centre Kampen
Handelstraat 1 D
info@occasioncentrekampen.nl
038-3380754/06-19908208