Occasion Centre Kampen , vanaf 2006 het adres voor onderhoud, in- en verkoop, APK en alle reparaties. Vanaf 01-05-2016 gevestigd aan de Handelsstraat 1-d! 

Stuur weer als nieuw!

Je ziet ze weleens, auto’s waar het stuur van versleten is en er van die velletjes aan hangen. Heel vervelend en vooral niet erg mooi om te zien. Voor mij zoiezo erg lastig want ik blijf pulken.. Het stuur vervangen is een optie, maar vaak prijzig.

Een alternatief voor vervangen is laten repareren. Hier wordt met speciaal ontwikkelde materialen de oude leerlaag verwijderd, en vervolgens wordt er een volledig nieuwe laag opgespoten. Dit is een stuk voordeliger!

Ook voor je beschadigde lederen bekleding zijn er prachtige oplossingen beschikbaar. Brandgaatjes, scheurtjes, krassen?

Leer is een natuurproduct en heeft verzorging nodig. Als leer niet regelmatig (minstens 4x per jaar) behandeld wordt met een leercreme, droogt het uit en gaat het scheurtjes vertonen waardoor het leer er niet meer mooi uitziet.

Wij werken met een van de beste producten op het gebied van leerreparatie en onderhoud. Deze producten reinigen het leer, zonder de kleur of structuur aan te tasten.

Bij beschadigingen zoals scheurtjes en uitdroging, kunnen wij het leer renoveren en opnieuw de excacte kleur aanbrengen. Hierdoor ziet de stoel er weer als nieuw uit voor langere tijd. Bij goed onderhoud zelfs blijvend!

Wat veel voorkomt is slijtage of kleurmigratie door spijkerbroeken. De spijkerstof is voor leer net als schuurpapier en slijt daardoor eerder. Ook komt het regelmatig voor dat de blauwe stof afgeeft op het leer. Dit kan voorkomen worden als na de renovatie van het leer dit beschermd wordt door lederverzegeling.

Wil je meer info of een offerte op maat?
Klik hier voor onze contactgegevens.

 06-19908208 

Contact

Occasion Centre Kampen
Handelstraat 1 D
info@occasioncentrekampen.nl
038-3380754/06-19908208

Stel een vraag

Versturen