038-3380754

info@occasioncentrekampen.nl

Autoinkopen via OCK Premium Cars

Het importeren van een auto uit het buitenland kan aantrekkelijk zijn, vaak zijn deze autos beter onderhouden en het aanbod is enorm veel groter. Alleen houdt de papieren rompslomp mensen nog tegen. Het traject RDW/Belastingdienst en douane is vaak ingewikkeld en als de aangiftes niet juist zijn verzorgd kunnen er nog stevige naheffingsaanslagen volgen.
OCK biedt u de mogelijkheid dit traject over te nemen. Wij gaan, indien gewenst, zelfs mee om de auto te bekijken en eventuele gebreken direkt vast te stellen.
Daarnaast verzorgen wij het complete invoer traject bij de RDW en de douane.

Laat u niet langer tegenhouden en koop jouw droomauto,
OCK regelt de rest!

Importeren van een auto, hoe doe je dat?

Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het is voor de duidelijkheid hoe het een en ander te regelen, makkelijker om het op te delen in een paar stappen. De oriëntatiefase, het onderhandelen, de defintieve verkoop, de logistiek , de RDW-keuring en  de bpm-aangifte wordt uitgebreid besproken en aangemeld door ons,  evenals de kentekenplaten, verzekering en niet te vergeten, de garantieperiode!

Onze ervaring leert om de zoektocht te beperken tot auto’s waar de voorkeur naar uit gaat. Om de prijs te kunnen vergelijken met de auto’s die in Nederland worden aangeboden, moet je rekening houden met kosten die er nog bij komen zoals de BPM.  De andere kosten zijn  afhankelijk van bijvoorbeeld waar de auto  staat en of die als marge of btw-auto wordt aangemeld. Ook de wijze waarop de bpm-bepaling plaatsvindt heeft invloed op de uiteindelijke rijklaarprijs in Nederland. OCK begeleid van A to Z de gehele aankoop en afhandeling

Aanbod in Duitsland

Duitsland is een geliefd land voor de verkoop van tweedehandsauto’s.  Vooral de wat luxere jonge modellen met weinig kilometers schelen aanzienlijk in prijs. Verder is de gemiddelde Duitse auto vaak goed onderhouden en heeft deze vaak meer opties.

Gekocht, wat nu?
Je hebt op de Duitse verkoopsite een mooi occasion gezien en na een aantal e-mails of telefoontjes besluit je dat je de auto wil kopen. Mooi, maar wat nu? Als je geen auto met aanhanger hebt, zul je in Duitsland een tijdelijk kenteken moeten regelen. Vaak kan de verkoper dit voor je doen, de kosten bedragen tussen de € 95,- en € 150,-. Top, ook geregeld, instappen en wegwezen. Nog een laatste bratwurst bij het tankstation en vergeet niet nog een keer te tanken want brandstof is in Duitsland is veel goedkoper en dan de grens over.  

Niks aan hand, geld bespaard en een dagje uit geweest! Totdat je word aangehouden door de douane die je doodleuk vertelt dat je in Nederland NIET mag rijden het tijdelijke kenteken! Je krijgt een flinke boete en een naheffing BPM en wegenbelasting. Daar gaat je winst, en je goede humeur.

Hoe dan wel?

De enige manier om een Duitse auto in Nederland te krijgen is op een aanhanger, tenminste, als je het zelf wil doen. Zo loop je in ieder geval geen financieel risico meer. Je kunt er ook voor kiezen de auto door OCK te laten halen. Wij verzorgen in principe het hele traject, van aanschaf tot en met het invoer- en BPM traject, hierover verderop meer. Onze medewerkers zijn vakmensen, en kunnen ter plekke beoordelen of de auto inderdaad zo goed is als werd gezegd. Een Duitse autoverkoper is ook niet gek, ze gaan er vaak vanuit dat als je een hoop kilometers komt rijden voor een auto, je hem toch wel koopt. Het blijven autoverkopers…Wij weten uit ervaring dat er vaak meer te onderhandelen valt, dan je denkt en dat is jouw eerste winst.

"Het kopen van een auto vindt ik lastig, geen verstand van. Bij OCK kan ik vertrouwen op hun kennis "

Particuliere aankoop

 @Marielle van Dijk 

" Voor ons is het van groot belang dat de auto`s perfect voor elkaar zijn, daar kun je met OCK op vertrouwen"

Siebrand

 @Siebrand Uitvaartbegeleiding

"topservice Voor de aankoop van mij nieuwe MINI ."

Jeroen Bouwmeester

Jeroen Bouwmeester@ Bouwmeester Media

Geselecteerde voorraad en import

PREMIUM BOVAG occasions op voorraad,

Reparatie & spuitwerk

Reparatie & spuitwerkzaamheden in Kampen

Auto inkoop

OCK biedt u de mogelijkheid dit traject over te nemen.

OCK, De plaats voor al je auto perikelen! APK, onderhoud, aanschaf, schades, poetsen, fiscaal, export, milieustickers, vignetten..zeg het maar. 

Contact met OCK
Versturen
Contact gegevens OCK

Occasion Centre Kampen
Handelstraat 1 D
info@occasioncentrekampen.nl
038-3380754/06-19908208